FALSTER GOLFKLUB

Events for enhver smag

Vi tilbyder oplevelser indenfor golf, bue- og lerdueskydning samt fiskeri, som individuel oplevelse eller i mindre grupper.
 
Golf
Skjørringe Gods 18 hullers golfbane er anlagt i 1970 i et smukt varieret skovterræn med naturlige forhindringer bl.a. i form af vandløb. Den velplejede bane byder med sine 18 huller på en dejlig, afvekslende naturoplevelse og spændende, overraskende golfudfordringer og betegnes som en af Danmarks 10 smukkeste baner.
Falster Golfklub har i tilknytning til banen en driving-range, en kuperet par 3 bane og en krævende putting & chipping green at tilbyde sine medlemmer og gæster. Se mere på www.falster-golfklub.dk
  
Fiskeri
I vores to store søer har fiskeretten aldrig været udlejet, hvorfor bestanden af fisk er særdeles god. Her kan fanges fisk som gedder, aborrer, suder, skaller, ål, og karper.
Der fiskes fra små broer eller fra gummibåd, individuelt eller i grupper af 2-8 personer.
Yderligere information - kontakt os her.
 
Lerdueskydning
Den ultimative oplevelse for dine forretningsforbindelser og ansatte. Eventen kan eventuelt kombineres med en frokost eller middag i golfklubbens restaurant, som blot ligger få minutter derfra. God og sjov aktivitet som kan indgå enten som en pause eller en afslutning i forbindelse med f.eks. en konference.
 
Lerdueskydning kan på et heldagsarrangement kombineres med golf og fiskeri, så man får en dag fyldt med forskellige oplevelser.
 

Kontakt os her